Dakpannen Eindhoven


Op zoek naar dakpannen in Eindhoven voor uw pannendak? Dan bent u bij Certe Dakwerken aan het juiste adres. Certe Dakwerken in Eindhoven heeft altijd de hoogste kwaliteit dakpannen en worden voor u op een vakkundige wijze geplaatst. Met dakpannen van Certe Dakwerken uit Eindhoven hebt u jarenlang profijt van een waterdicht dak boven uw hoofd.

Bent u al bekend met onze onderhoudscontracten? Daarin bieden wij u de mogelijkheid om uw dakpannen regelmatig te laten inspecteren en te onderhouden. Bovendien kunt u via de onderhoudscontracten extra garantie krijgen voor uw dakpannen in Eindhoven. Bij Certe Dakwerken bieden wij twee soorten pakketten aan:

  • Het basispakket
  • Schrijft u zich in voor het basispakket, dan krijgt u altijd de noodzakelijke onderhoudsdiensten voor uw dakpannen in Eindhoven. Wij controleren jaarlijks uw dakpannen op zaken als lekkages en slijtage. Tegelijkertijd maken wij uw dak schoon. Daarnaast krijgt u altijd voorrang bij melding van een lekkage. Een basispakket kunt u al aanschaffen vanaf €25,-. p.m.

  • Het toppakket
  • Met het toppakket krijgt u een aantal diensten extra. Zo wordt u bij lekkages van uw dakpannen altijd binnen 24 uur geholpen in Eindhoven e.o. U betaalt geen voorrijkosten. Bovendien zitten de kleine reparaties van uw dakpannen (onder de €75,-) bij de prijs van het pakket inbegrepen. En net als bij het basispakket worden uw dakpannen jaarlijks gecontroleerd en schoongemaakt. Het toppakket hebt u al vanaf €50,-.


Certe Dakwerken in Eindhoven is er voor al uw dakpannen!

Bij Certe Dakwerken in Eindhoven staan wij klaar voor al u vragen over dakpannen. Bel 040-3031760 of stuur een mail naar info@certedakwerken.nl. Gebruik maken van onze diensten, betekent ook dat u profiteert van onze fantastische service. Zo bieden wij alle werkzaamheden aan voor uw daken, van reparatie tot nieuwbouw. Wij geven lange garanties, onderhoudscontracten met goede voorwaarden en wij zijn gespecialiseerd in alle platte en hellende daken. Bovendien werken wij brandvrij. Voor al uw dakpannen in Eindhoven gaat u dus naar Certe Dakwerken, uw dakspecialist in de regio Eindhoven.