Diensten voor uw dak


Certe Dakwerken is dé specialist op het gebied van platte en hellende daken. Wij snappen als geen ander dat een dak een belangrijke functie vervult in het waterdicht houden van een gebouw! Wij hebben ons dan ook gespecialiseerd in de volgende zaken:


Daklekkages

Wij helpen u graag!

Certe Dakwerken helpt u graag om uw lekkage te verhelpen. Door middel van het contactformulier in te vullen wordt u z.s.m. geholpen, voor vragen kunt u ons bereiken op 040-3031760.

Dakadvies

Advies op maat!

Heeft u een dak die toe is aan vernieuwing of verandering dan bent u voor een eerlijk en betrouwbaar advies op maat aan het juiste adres bij Certe Dakwerken. Omdat wij het totale pakket afhandelen krijgt u van één partij het complete advies afgestemd op uw wens.

Dakinspectie

Onderhoud uw dak!

Weet u niet in welke conditie uw dak verkeerd, en u wilt dit graag laten onderzoeken? Dan kunt u een dakinspectie door ons laten uitvoeren. Uw dak wordt op deze manier op verschillende punten gecontroleerd. Na afloop krijgt u een uitgebreid rapport over de potentiële aandachtspunten en aanbevelingen. Indien gewenst kunnen er diverse herstelwerkzaamheden direct worden uitgevoerd.

Onderhoudscontracten

Uw dak gaat langer mee!

Bij Certe dakwerken kunt u de garantie van uw dak verlengen van 10 naar 15 jaar d.m.v. een onderhoudscontract. Een van onze specialisten controleert uw dak eens per jaar op belangrijke punten zodat uw dak langer mee gaat dan andere daken.

Dakrenovatie

Verbetering van uw dak!

Voor dakrenovatie kunt u ook bij ons terecht, er zijn verschillende manieren om uw dak te renoveren en Certe Dakwerken geeft u hierbij graag een advies op maat. Denk hierbij aan isolatieverbetering en/of het toepassen van kunststof dakbedekking.

Nieuwbouw

Passend advies!

Ook voor nieuwbouw kunt u bij ons terecht, gaat u in de nabije toekomst nieuw bouwen, dan kunnen wij u vroegtijdig voorzien van een passend advies over de mogelijkheden voor uw dak.