Veelgestelde vragen


Om u nog meer van dienst te zijn hebben we hier de veel gestelde vragen (FAQ) alvast voor u beantwoord. Mocht er een vraag niet tussen staan neem dan contact met ons op via info@certedakwerken.nl of op 040-303 17 60


Waar staat Certe dakwerken voor?

Certe is de Latijnse vertaling voor zeker. Wij van Certe dakwerken willen u de zekerheid geven dat uw dak bij ons in goede handen is.

Wat is jullie werk gebied?

Certe dakwerken maakt door geheel Nederland (en zelfs een gedeelte van België) daken. Doordat de mensen van Certe Dakwerken door heel Nederland wonen, is het mogelijk om in heel Nederland daken te maken.

Kan er over mijn bestaande dakbedekking een nieuwe laag gelegd worden?

Dit kan, mits de huidige onderlaag daarvoor geschikt is. Wij zullen eerst ter plaatse moeten kijken in wat voor staat de huidige dakbedekking is.

Hoeveel jaar garantie heb ik op min dakbedekking?

Wij geven standaard 10 jaar garantie op door ons gelegde daken. U dak behoeft nagenoeg geen onderhoud. Wel raden wij u aan om één keer per jaar een zichtcontrole op het dak uit te laten voeren door ons. Daarnaast maken wij het dakvlak schoon en verwijderen daarbij eventuele takken, bladeren of andere voorwerpen. Hiervoor hebben wij een onderhoudsplan waarbij wij jaarlijks uw dak komen inspecteren.

Maken jullie ook zinken daken?

Ja. Deze worden zorgvuldig en deskundig door ons aangebracht.

Wat houdt een onderhoudscontract precies in?

Een onderhoudscontract op uw dak zorgt ervoor dat we jaarlijks uw dak komen controleren. Dit verlengt aanzienlijk de levensduur van uw dak omdat eventuele gebreken snel door ons worden geconstateerd en eventueel direct gerepareerd. Dit scheelt u aanzienlijk in kosten als de gebreken later tot grote schade gaan leiden.

Kan ik ook een onderhoudscontract afsluiten als het dak niet door Certe Dakwerken is gelegd?

Ja dat kan. Wij inspecteren uw dak en de staat ervan en nemen hem dan op in onze onderhoudscyclus. Wij komen vanaf dan elk jaar bij u langs om uw dak te inspecteren.

Zijn er kosten aan verbonden als er een offerte uitgebracht wordt?

Het inspecteren van uw dak en het maken van de offerte zijn geheel kosten loos. Wij brengen dus geen kosten in rekening voor het maken van een offerte of dak inspectie