Over Certe Dakwerken


Certe dakwerken is de specialist op het gebied van platte en hellende daken. Wij snappen als geen ander dat een dak een belangrijke functie vervult in het waterdicht houden van een gebouw. Wij hebben ons dan ook gespecialiseerd in EPDM dakbedekking, dakpannen, zink, tuindaken en shingle daken. Of het nu gaat om een nieuwbouw of renovatie project het kan bij ons allemaal. Daarnaast zijn we ook sterk in dakonderhoud en onderhoudscontracten, dit met als doel het ontzorgen van de klant. Bekijk ook de projecten die we gemaakt hebben bij referenties.

Alles in één

“Certe dakwerken houdt van alles in één! Daarom verzorgen wij uw dak volledig naar uw wens, ook wanneer uw houtwerk en/of zinkwerk aan vernieuwing toe is!”

Wij werken voor zowel zakelijke als particuliere klanten en vinden het belangrijk om een zo duidelijk mogelijk advies te geven. Vooral omdat wij brandvrij werken maken steeds meer partijen de keuze om met ons de samenwerking aan te gaan. Wij werken door heel Nederland en zijn er als bedrijf op uit om langdurige relaties op te bouwen waarbij een goed waterdicht resultaat centraal staat.